Sekadar Mengisi

Agak menyedihkan, perkara yang sentiasa menjadi kewajipan dan minat terpaksa ditangguhkan kerana tanggunjawab yang datang semakin bertimbun.

Itulah seni kehidupan.

Boleh lagi kalau sibuk, selitkan waktu untuk update. Ya, dapat, tapi tinggal microsoft word yang 2-3 dokumen terbengkalai tak terisi di dunia maya.

Connection masalah ok lagi, tapi komputer pula diserang virus yang kacau line paling berharga buat saya; Wifi connection.

Namun apa-apa keadaan sekali pun, saya akan cuba update pabila peluang ada, [dalam keadaan minggu ini beban projek yang sangat memakan masa].

Maaf juga kepada teman blog yang lain, bukan setakat saya tak dapat update, tapi untuk up-to-date rakan-rakan blogger yang lain pun boleh dikatakan tak sempat. Nasib baik malam ini ada mood, sempat datang ke cc mengisi ruang alam maya ini.

Wallahu a’lam, syukran kepada yang sudi menziarah blog yang biasa ini.

“Berikan kerja kepada orang yang sibuk, dialah yang akan menghargai…”

Alamak, orang cc dah tegur nak tutup. Salam~

7 Responses to Sekadar Mengisi

  1. MarBu berkata:

    slm akhi,
    lama tak jenguk, semoga sihat dan bersemangat untuk terus mengorak langkah..
    baru2 ni ana ada talk di uia… tapi tak berkesempatan bertemu dgn akh… mungkin boleh berdiskusi ke..hehe
    apa pun, teruskan perjuangan!

  2. amierwan berkata:

    salam dear,

    it’s nothing wrong with the delay. as long as you moving on and keep on track. Be sure that you’ve done well the cores before attending the supplementary works.

    wishes you all best and cheerful always~

  3. nurazah fathirah berkata:

    Pepatah cina~🙂

  4. kakyu berkata:

    ingat 5 sebelum 5.
    hati-hati dgn masa lapang.

    manusia mmg sentiasa dihambat kesibukan, persoalannya sibuk untuk apa?

  5. iddbbi berkata:

    salam..

    virus ape tu? bleh terangkn, nk taw details~

  6. perindusyahid berkata:

    slm juang anak muda..
    aiwah, mmg hbat..
    doakan ana hbat mcm nta..
    ramadhan yang sama, natijah yang berbeza..
    kullu ‘am wa anta bialfi khair..
    hayakallah ya akhi..

  7. Akmal Hakim berkata:

    Salam,

    @ MarBu,
    ana ada dengar hari tu anta datang waktu announcement di Mahalah. Terkejut jugak, graduan DQ yek🙂

    Apa pun maaf, teringin nak jenguk tapi memang tak dapat kerana ada urusan yang sangat berat ketika tu.

    Datang nanti pesanlah

    @amierwan,

    Syukran dear,

    It’s all about making a next step. The steeper I walk, the greater obstruction I would have. It’s just HOW I’m going to the TOP.

    @nurazah fathirah,

    Bukan pepatah cina, tapi dipetik dari Stephen R. Covey dalam buku 7 habits, sebenarnya dah lupa tak dapat refer sebab dalam cc.

    @kakyu,

    Ni kakyu yang mana satu?
    Hm, menjawab soalan itu, menyibukkan diri untuk GIVE dan GET.

    @iddbbi,
    virus tu tak pasti sebab tak perasan. Mungkin dia kacau host System32, guna nama crss.exe rupa-rupanya hantu.

    @perindusyahid,
    masyaAllah, mana ada hebat..
    bagi saya, “Don’t be better than others, but be the best of yourself”, itu aja..

    Apa pun, kullu fadhli minallah..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: